Η εταιρία μας

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των εποχιακών ειδών από το 1987, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές. Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές και ελληνικές εταιρείες και με εμπειρία τριών δεκαετιών είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε ανάγκη για το σπίτι και την επιχείρησή σας.

Μπορείτε να βρείτε όλα μας τα προϊόντα στο κατάστημά μας στο κέντρο της Αθήνας, πάνω στην πλατεία Ομονοίας, Δώρου 4, ενώ κατά τους θερινούς μήνες μπορείτε να μας βρείτε και στη Νάξο, στην επαρχιακή οδό Χώρας – Εγγαρών, 100 μέτρα από το λιμάνι. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.chaliotisallseasons.gr και να κάνετε τις αγορές σας με ένα κλικ.

Το αντικείμενό μας χωρίζεται βάσει των εποχών σε 4 κατηγορίες. Από τον Οκτώβριο έως και το τέλος του χρόνου θα βρείτε χριστουγεννιάτικα είδη. Κατόπιν μπορείτε να προμηθευτείτε στολές και αποκριάτικα είδη, ενώ την περίοδο του Πάσχα θα βρείτε λαμπάδες και είδη πασχαλινής διακόσμησης. Την υπόλοιπη περίοδο μπορείτε να βρείτε είδη διακόσμησης, είδη παραλίας καθώς και έπιπλα εξωτερικού χώρου.

Χριστουγεννιάτικα Είδη

Διαθέτουμε μια τεράστια ποικιλία σε χριστουγεννιάτικα δέντρα και στολίδια, χριστουγεννιάτικες μπάλες και διακοσμητικά χώρου, στεφάνια, γιρλάντες και φάτνες, ενώ για τους παραδοσιακούς διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε καράβια.

Στολές και Αποκριάτικα Είδη

Στο κατάστημά μας θα βρείτε αποκριάτικες στολές για ενήλικες και παιδιά κάθε ηλικίας, καθώς και όλα τα αξεσουάρ, όπως περούκες, μάσκες, make up, σερπαντίνες και είδη διακόσμησης για το καρναβάλι και το Halloween!

Πασχαλινά Είδη

Κάθε Πάσχα διαλέγουμε και δημιουργούμε για εσάς μια μεγάλη ποικιλία από χειροποίητες λαμπάδες, κεριά εκκλησίας, αλλά και μοναδικές προτάσεις για να διακοσμήσετε το σπίτι και το τραπέζι σας.

Διακοσμητικά Είδη και Έπιπλα Εξωτερικού Χώρου

Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε έπιπλα κήπου από τις καλύτερες ποιότητες ξύλου, καθώς και αλουμινίου στις καλύτερες τιμές, διακοσμητικά για τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού σας, όπως έπιπλα, φαναράκια, μπαούλα, καθρέπτες, και πολλά ακόμη ιδιαίτερα αντικείμενα. Επίσης θα βρείτε όλα τα απαραίτητα είδη για την παραλία όπως καρεκλάκια, ξαπλώστρες, φουσκωτά, πετσέτες θαλάσσης, αλλά και είδη camping, όπως σκηνές, υπνόσακους και ό,τι άλλο χρειάζεστε.